Sztárok

Downton Abbey sztár a vőlegénye halála óta először jelent meg

Vőlegénye halála óta nem vett részt nyilvános eseményen a Downton Abbey sztárja, Michelle Dockery.

Decemberben, kilenc nappal karácsony előtt hunyt el a Downton Abbey sztárjának vőlegénye, és a színésznő azóta nem vett részt egyetlen nyilvános eseményen sem. A Vanity Fair koktélpartiján jelent meg először a tragédia óta, a kollégái legnagyobb örömére.

Downton Abbey sztár a vőlegénye halála óta először jelent meg

Michelle Dockery vőlegényét, John Dineennél a rák egyik agresszív formáját diagnosztizálták, de nem akarta, hogy a betegsége befolyásolja a színésznő karrierjét, ezért kifejezetten ragaszkodott ahhoz, hogy a Downton Abbey forgatását ne hagyja abba a menyasszonya.

Michelle dockery és a vőlegénye egy évekkel korábbi rendezvényen
Michelle Dockery és a vőlegénye egy évekkel korábbi rendezvényen

Az ismerősök szerint a munka volt az, ami átsegítette a nehéz időszakon Michelle Dockeryt, aki Lady Mary Crawleyként lett világszerte ismert.

Jelenleg a Good Behavior sorozatot forgatja a színésznő, aki a egyik film írójával, Chad Hodge-dzsal érkezett a hétvégi rendezvényre. 

Downton Abbey sztár a vőlegénye halála óta először jelent meg

A színésznőt minden kollégája üdvözölte, mint például Damian Lewis és Tom Hiddleston, akik alig mozdultak el mellőle.

Downton Abbey sztár a vőlegénye halála óta először jelent meg

A Vanity Fair márciusi számában külön videók és fotósorozatok készültek, amelyben azt foglalták össze, hogyan hódították meg a brit színészek Hollywoodot. Érthető, ha a Vanity Fair partin a meghívottak között gyakorlatilag több brit volt, mint amerikai.

Lewis, Dockery és Hiddleton mellett az ameriaki Jared Leto
Lewis, Dockery, Hiddleston és az amerikai sztár, Jared Leto

Damian Lewis és Dockery közös jelenetet is kapott a Vanity Fair filmjében és a magazinban is.

A videóra kattintva megnézheted, amint brit sztárok klasszikus amerikai kultfilmekből különböző jeleneteket adnak elő. Dockery 0:29-nél látható:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top