Sztárok

Ma 41 éves David Backham, aki nemcsak szuperpasi, szuperfocista, de még szuperapa is

David Backham rivaldafényben él: nemcsak futballkarrierje, de híres felesége miatt is. Úgy tűnik azonban, hogy ezt ő jól viseli, mert vidám és jószívű fickó maradt rengeteg pénze és a sok csillogás ellenére is. Az egykori kiváló focista ma Unicef-nagykövet, és ott segít, ahol tud. Boldog szülinapot, David!

A híres focista 1975. május 2-án hajnali 6:17-kor született Londonban. Csillagjegye Bika, aszcendense az Ikrek. Az asztrológiai elemzések szerint azok, akik ezen a héten születtek, testi perfekcionisták, két lábbal állnak a földön, és igazi egyéniségek.

A focista

David Beckham a legismertebb angol játékos, kis túlzással a legismertebb és legelismertebb európai sztárlabdarúgó és médiasztár. A FIFA által rendezett világ legjobb labdarúgója szavazáson kétszer is dobogós helyen végzett, 2004-ben a világ legjobban fizetett labdarúgója volt.  A Google keresőjében az ő nevére kerestek rá a legtöbbször sport témakörben 2003-ban és 2004-ben egyaránt.

Denis Irwin, David Beckham és Sir Alex Ferguson
Denis Irwin, David Beckham és Sir Alex Ferguson

17 évesen kezdte

Beckham karrierje a Manchester Unitednél  kezdődött. A felnőtt csapatban 1992-ben debütált, 17 évesen. A Manchester Unitednél eltöltött ideje alatt a United hatszor nyerte meg a Premier League-et, kétszer az FA kupát és egyszer az UEFA Bajnokok Ligáját 1999-ben. A Manchester Unitedet 2003-ban hagyta el, hogy pályafutását a Real Madrid gárdájában folytathassa. A Madridban eltöltött négy szezonja alatt Beckham lett az első brit labdarúgó, aki elérte a 100 UEFA Bajnokok Ligája szereplést. Utolsó madridi szezonjában 2007. június 17-én a Real Madrid megnyerte a 2006-07-es spanyol bajnokságot. Ez az egyetlen, Madriddal elnyert trófeája.

Beckham a 2007-es spanyol bajnokö döntő után ünnepel a gyerekekkel
Beckham a 2007-es spanyol bajnoki döntő után ünnepel a gyerekekkel 

A Galaxynál folytatta

Első mérkőzését a Los Angeles Galaxy színeiben 2007. július 21-én játszotta egy Chelsea elleni barátságos mérkőzésen. Első gólját a 2007-es SuperLiga elődöntőjében szerezte. A bajnokságban először 2007. augusztus 15-én lépett pályára rekord nézőszám előtt. 2013. május 16-án bejelentette, hogy a szezon végeztével befejezi a profi futballista pályafutását. Utolsó csapata a francia Paris Saint-Germain FC. Posztját tekintve középpályás. Az OBE kitüntetés birtokosa. Pelé FIFA 100-ának, és 2004-ben a Time magazin Time 100-ának tagja. David Beckham az első angol labdarúgó, aki négy különböző országban is bajnok lett.

Beckham a Paris Saint-Germain színeiben
Beckham a Paris Saint-Germain színeiben

Victoria és David

1997-ben kezdett randizni Victoria Adamsszel, a Spice Girls akkori nagy sikerű lányformáció egyik tagjával, miután “Posh Spice” a helyszínen tekintette meg a Manchester United egyik mérkőzését. Kapcsolatukat  a kezdetektől fogva hatalmas érdeklődés övezte. A média “Posh és Becks”-nek nevezte a párt. Beckham 1998. január 24-én kérte meg Victoria kezét egy angliai étteremben, Cheshuntban.

Victoria és David
Victoria és David

Pazar esküvő

A Luttrellstown kastélyban, Írországban esküdtek meg 1999. július 4-én, és a feleség felvette Beckham nevét, és ezentúl Victoria Beckham lett. Az esküvőn Beckham akkori csapattársa, Gary Neville volt a tanúja, a négy hónapos kis Brooklyn pedig a gyűrűhordozó. A média jelenléte nélkül zajlott az esküvő, mivel az Beckham-családnak külön megállapodása volt az OK! Magazinnal, de az újságok ennek ellenére lehoztak képeket róluk, miközben arany trónokon ülnek. 437 alkalmazott dolgozott az esküvői utáni fogadáson, mely körülbelül 500 000 fontba került.

Ma 41 éves David Backham, aki nemcsak szuperpasi, szuperfocista, de még szuperapa is

 Iszonyatosan gazdagok

1999-ben a Beckham-család 7,5 millió font értékben megvette az azóta már csak Beckhingam palotának nevezett házát London közelében. Davidnek és Victoriának három fiú- és egy lánygyermeke született: Brooklyn (1999.), Romeo (2002.), Cruz  (2005.) és Harper (2011.). A népszerű tévhit ellenére Cruz nem a család híres barátja, Tom Cruise után kapta a nevét, hanem a spanyol kereszt szóról. Brooklyn és Romeo keresztapja Elton John, keresztanyjuk pedig Elizabeth Hurley.

Romeo Beckham, Connor Cruise, Cruz Beckham, Victoria Beckham, Brooklyn Beckham, Tom Cruise, David Beckham and Harper Beckham
Romeo, Cruz, Victoria, Brooklyn és David, barátjukkal, Tom Cruise-zal egy NHL mérkőzésen

Beceneve otthon Golden Balls

2007-ben a család megvette az új olasz-stílusú otthonát Beverly Hillsben, Kaliforniában, készülve Beckham Los Angeles Galaxyba történő átigazolására. A panorámás, városra néző kúria 22 millió dollárba került, és olyan híres szomszédságuk lett, mint a Tom Cruise és Katie Holmes színészházaspár, valamint a talkshow-sztár Jay Leno.

Ma 41 éves David Backham, aki nemcsak szuperpasi, szuperfocista, de még szuperapa is

Jószolgálati nagykövet

Beckhame neve márkanév lett, és Victoriával együtt a pár olyan véleményalkotó erővé vált, mint ami korábban csak ruhatervezők, életmód- és fitneszspecialisták, divatmagazinok, parfüm- és kozmetikumgyártók, fodrászok és wellness cégek kiváltsága volt. David UNICEF jószolgálati nagykövetként támogatja a gyermekvédelmi szervezet AIDS ellenes munkáját. Ugyancsak az UNICEF-fel rövidfilmet forgatott a nemzetközi gyermekkereskedelem ellen. 2008-ban Sierra Leonéba látogatott, hogy felhívja a figyelmet az ottani gyermekek rossz egészségi állapotára és a katasztrofálisan magas gyermekhalandóságra.

Csodás apa

Harperrel rendszeresen tart apa-lánya napokat , és az együtt töltött időt maximálisan kihasználják. Harper fülbevalót ad édesapjára, ezt a pillanatot pedig az egykori focista megosztotta rajongóival. “Harper nem az egyetlen hercegnő a házban” – írta a fotó mellé.

Ma 41 éves David Backham, aki nemcsak szuperpasi, szuperfocista, de még szuperapa is

Harper egyébként isteni frizurákat is készít az egykori szupersztárnak.

 

Ma 41 éves David Backham, aki nemcsak szuperpasi, szuperfocista, de még szuperapa is

40 évesen is ő volt a legszexibb pasi, legalábbis a People magazin szerint

 “Köszönöm a People magazinnak az elismerést és a dicséretet! Mindig zavarban vagyok, amikor ilyen díjat kapok, de az édesanyámat biztosan boldoggá teszi. Ezen a gyerekek nevetnek majd, mivel látják, hogy apuci hogy fest reggelente!”

Ma 41 éves David Backham, aki nemcsak szuperpasi, szuperfocista, de még szuperapa is

 Itt olvashatsz még többet David Beckhamről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top