Sztárok

Fenyő Miklós megmutatta az unokáját

Már tűkön ülve vártuk, hogy Fenyő Miklós végre megmutassa kisunokáját, amit most a Best magazin címlapján meg is tett. Nagyon édes a kicsi, ráadásul az énekes lánya azt mesélte, különleges kapcsolat van nagypapa és a baba között.

Lánya szerint Fenyő Miklós nem szokványos nagyapa. Nem mászkál az unokájával a földön négykézláb, nem lovagoltatja a hátán, nem gügyög, de rengeteget beszél hozzá, poénkodik és egyfolytában puszilgatja. Nagypapa és unokája közt különös, megfejthetetlen kapcsolat van – írja a Best magazin.

Egyszerre volt boldogsággal teli és tragikus az a nap, amikor Diána, Fenyő Miklós lánya – ahogy mindenki becézi, Dió – évek óta tartó sikertelen próbálkozás után megtudta, hogy végre várandós lett. Éppen azon a napon halt meg ugyanis az édesanyja. Dió hosszú küzdelem után végre teherbe esett, ezt azonban édesanyjának már nem tudta elújságolni.

Fenyő Miklós megmutatta az unokáját

“Az édesanyám ekkor már hosszú ideje beteg volt, épp a kórház intenzív osztályán feküdt, én pedig ott álltam az ágya mellett, hogy elújságoljam a hírt. Ő azonban már semmit nem érzékelt a külvilágból, csak remélni merem, hogy mégis hallott engem. Aznap meg is halt. Életem legszörnyűbb és legcsodálatosabb eseménye egy és ugyanazon a napon történt meg. (…) Apu viszont a kilenc hónap alatt lelkileg nagyon erős támaszom volt. Mindig közel álltunk egymáshoz, de a gyász és az öröm még közelebb hozott minket. Amikor Bali megszületett, apu sokáig nem merte kézbe venni, én pedig nem erőltettem. Nézte, puszilgatta, de nem fogta meg a kisfiamat, négy hónapos korában viszont egyszer csak szó nélkül kivette a babahordozóból, és azóta szinte el sem engedi”  – mondta Fenyő Miklós lánya.

Fenyő Miklós megmutatta az unokáját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top