Sztárok

Dakota Johnson 7 órányi szexjelenete kimerítő

A Szürke ötven árnyalata második részét forgatja Dakota Johnson, aki már nagyon lazán kezeli, hogy mindenkit a sikamlós szexjelenetek érdekelnek.

Eleinte még zavarban volt Dakota Johnson, amikor a Szürke ötven árnyalata kapcsán gyakorlatilag minden egyes sajtótájékoztató vagy interjú a szexjeleneteiről szólt. A legkülönösebb pedig az, hogy Dakota Johnson kifejezetten szerény lány, és sajátos humora van, amit most már időről időre megcsillant. Persze már sokkal lazábban is kezeli ezt az egész szexjelenet körüli felhajtást.

Dakota Johnson: 7 órát szexet szimuláltam

“Nos, természetesen ez nem igazi szex, viszont hét órán át szimuláltam a szexet, most már túl vagyok rajta” – mondta a 26 éves színésznő, aki szerint bármennyire komoly erőfeszítés is ez a munka, bármennyi energiát is öl bele, nem valószínű, hogy bárki is értékelné a teljesítményét.

Első részben nyújtott teljesítményéről Jamie Dornan és Johnson is rengeteg lesújtó kritikát kapott, hogy nem volt meg köztük a vonzalom, nem érezték át a jeleneteket. Mostanra viszont sokkal felszabadultabb a forgatás, és ez remélhetőleg a filmnek is jót tesz.

http://letterstodamie.tumblr.com/post/141648670417/dakota-johnson-and-jamie-dornan-filming

És bár Melanie Griffith meglátogatta a lányát a forgatáson, az biztos, hogy nem nézi majd meg a filmet.

With my beautiful Dakota on a beautiful day ????????????????????

MELANIE (@melanie_griffith57) által közzétett fénykép,

“Szeretnéd a gyerekedet egy ilyen szex közben látni? Csak egy sima szexjelenetben sem lennék rá képes, de egy ilyenben?” – nyilatkozta az 58 éves Griffith, de nem ő az egyetlen, akinek esze ágában sincs megnézni a Szürke ötven árnyalatában Dakotát, így azt sem tudják, tulajdonképpen milyen teljesítményt nyújtott.

Dakota Johnson: 7 órát szexet szimuláltam

Don Johnson, a színésznő édesapja is távol tartja magát a vetítéstől. “Jézusom, dehogy nézi meg. Hála istennek ez eszébe sem jutott” – nyilatkozta az US Weeklynek nemrég a film sztárja.

Dakota Johnson: 7 órát szexet szimuláltam

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top