Sztárok

Kozso a szüleire íratta a botrányba került teaházát

Kozso még az adótartozás kiderülésének idején a szüleire íratta a teaházát, és több más ingatlanával is így tett...

Kedden rendőrök lepték el Kozso teaházát, mivel annak egykori üzletvezetője szerint a teázóban lopják a vizet és az áramot. Az átvizsgálásnál az énekes is megjelent aláírni a jegyzőkönyvet, pedig a Bors úgy tudja, hogy már nem is az ő nevén van a teaház, a Zöld Teknőst működtető cég tulajdonosai Kozso szülei.

A lap információi szerint a több százmilliós adósságot felhalmozó Kozso addig volt tag a cégnél, amíg ki nem derült, hogy adótartozása van, ekkor a szüleire íratta a vagyont és így az adósságot is. Úgy tudni, hogy a sződligeti villa is a szülei nevén van, ők felelnek az ingatlanra bejegyzett 106 millió forintnak megfelelő svájci frank alapú hitelért is, Kozso csak haszonélvező. Korábban volt egy Csengery utcai pincehelyisége is, de azt is az édesapja nevére íratta.

Kozso a szüleire íratta a botrányba került teaházát

A Blikk a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától úgy tudja, hogy hogy lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt elrendelték a nyomozást az ügyben, de egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik a vizsgálat..

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top