Sztárok

Kánya Kata: az instant kapcsolat a legkeresettebb

Még hogy a társkereső irodák kora lejárt! Éppen hogy egyre népszerűbb, és Kánya Kata azt is elmondta, mit keresnek a legtöbben.

Szerelem, házasság – manapság egyértelmű a sorrend, és az is, hogy magunk keressük a boldogsághoz vezető utat. Ez azonban nem volt mindig így: 200 évvel ezelőtt például a szerelemet nem tartották elegendő indoknak a házassághoz, és az is ördögtől való lett volna, ha valaki újsághirdetés segítségével próbál párra találni. Ahogy a holnap esti XXI. századból kiderül, az első házassági hirdetések hazánkban csak 1968-ban jelentek meg, ma meg már a legkülönfélébb vágyakkal és kívánságokkal találkozhatunk a társkeresőkön.

fotó: RTL KLub
Fotó: RTL KLub

“Olyan borzasztó pörgés van, olyan iszonyú gyors az élet, és én azt látom, hogy az emberek instant kapcsolatot keresnek, mint a kávé. Hogy benne van a kávé, a cukor, a tejpor, csak egy kis forró víz kell hozzá” – véli Kánya Kata, aki közel 20 éve működtet társkereső irodát. Elmondása szerint 2 millió magányos ember él az országban, mégis egyre nehezebb a dolguk azoknak, akik igazi társat és nem csak egy futó kapcsolatot szeretnének.

“10 évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy ide egy huszonéves fiatal betegye a lábát. Ma nagyon sokan vannak, akik az irodához fordulnak társért. Ez számomra a legszembetűnőbb változás, és ez nem egy jó jel, azt hiszem” – véli Kánya Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top