Sztárok

Vele csalta Beyoncét a férje, itt a fotó

Megjelent Beyoncé új albuma, és ahogyan várható volt, kiadta magából minden sérelmét. Meglepő viszont, hogy beszólt a férje szeretőjének, aki visszavágott.

Alig néhány órával azután, hogy Beyoncé legújabb klipje megjelent, máris erről kezdtek cikkezni. Na nem azért, mert jó vagy éppen rossz a dal, hanem sokkal inkább a tartalmát kezdték darabokra szedni. Beyoncé ugyanis a férje hűtlenségéről énekel és arról, hogy megbocsátotta Jay-Z baklövését.

A dolog érdekessége, hogy míg a dalban Beckyről, a jó hajúként emlegetett nőről senki sem tudta, kicsoda, maga az érintett úgy érezte, válaszolnia  kell. Rachel Roy divattervező saját oldalára posztolt képpel válaszolt.

“Jó hajat nem érdekli”  kezdte a kis vicces posztját, amihez rengeteg Beyoncé-rajongó szólt hozzá, mind szapulta a divattervezőt, aki végül egy Twitter-posztban védte meg magát.

via DailyMail
via DailyMail

Itt pedig a kép, ha jobban meg akarod nézni, kivel csalta meg a férje Beyoncét. A jelek szerint nem Rihannával, ahogyan annak idején tippelték. Vagy nemcsak vele, ez talán egy újabb albumból kiderül.

Vele csalta a férje Beyoncét, itt a fotó

Sokan azt tippelik, hogy a sztorinak itt még nem lesz vége, és máris várják, hogyan reagál Beyoncé az esetre. Egy biztos, a férje ezúttal is inkább csöndben van, mert Jay-Z minden esetben jobbnak látja hallgatni, úgy könnyebben elül a vihar.

Vele csalta a férje Beyoncét, itt a fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top