Sztárok

Gesztesi Károly: “egy segítő kéz kiemelt a gödörből”

Gesztesi Károlynak sikerült bebizonyítania hatalmas kitartását és akaraterejét, mindemellett pedig Istenbe vetett hitét.

 

Gesztesi Károly nem is olyan régen megtért, a Hit Gyülekezetéhez csatlakozott a színész. Ráadásul korábban nyílt levélben tudatta mindenkivel és felekezetének vezetőjével, többet nem néz a pohár aljára, kimászik a gödörből. Nos, úgy tűnik, a múltkori botlása után valóban megfogadta a segítő szavakat, amiket korábban kapott. A Bors beszámolója szerint ugyanis józanul, a szöveget maximálisan betanulva és hatalmas show-t csapva állt színpadra a Belvárosi Színház színpadán az Estére szabad a kecó című előadásban.

Gesztesi Károly: segítő kéz kiemelt a gödörből

“Aki hisz bennem, és aki nem, az is jöjjön el szépen a színházba, győződjön meg a saját szemével arról, van-e keresnivalóm a színpadon. Ha Hujber Feri be lenne drogozva, én pedig részeg lennék, nem tudnánk a 128 oldalas szöveget megtanulni, nem tudnánk száz százalékon teljesíteni a színpadon, ez ennyire egyszerű. Az pedig, hogy a szabadidőmben iszom-e vagy sem, az én dolgom. Churchill mindennap megivott egy üveg whiskyt, mégis levezényelte a második világháború végét, én is képes vagyok bármire, hogyha komolyan veszem magam. Márpedig nagyon komolyan veszem ma­gam, ami annak köszönhető, hogy egy segítő kéz kiemelt a gödörből” – mondta a lapnak Gesztesi Károly

Gesztesi Károly: segítő kéz kiemelt a gödörből

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top