Sztárok

Meg kellett operálni Medveczky Ilonát

Medveczky Ilonának még a törött keze sem gyógyult meg, de a héten újra kórházba kellett mennie, ahol me is operálták.

Medveczky Ilonának jobb keze hetek óta gipszben van, a héten pedig a lábát kellett operálni, miután ráejtett egy nehéz tárgyat. Ráadásul az egykori táncosnőnek nem újították meg a rokkantigazolványát sem – írja a Bors.

“Elutasítottak, 57 éves táncművészeti diplomámmal a hátam mögött. Azt mondták, hogy sokszor az amputált végtagúak és a tolószékben ülők sem kapják meg. Elmentem a legmagasabb szintig, ahol közölték: nem tehetnek semmit, ez a kormányrendelet”mondta a bikiniben pózoló Medveczky Ilona, aki három héttel ezelőtt el is esett, a héten pedig a lábujjára ejtett egy nehéz tárgyat, amit végül operálni kellett. “Három héttel ezelőtt elestem, és eltört a jobb csuklóm. Hat hétig kell gipszet viselnem a kezemen, épp a félidőnél járok… A napokban pedig ráesett valami a bal lábujjamra, amit tegnap megoperáltak… Mindentől függetlenül csinálom, amit tudok!” – mondta a nagyot csalódó Medveczky Ilona.

Meg kellett operálni Medveczky Ilonát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top