Sztárok

A Castle főszereplője kiszáll a sorozatból

Már az is kérdés volt korábban, hogy az eddig nyolc évadot megélt Castle visszatér-e új évaddal. Most viszont kiderült: a sorozat kulcsfigurája és kedvelt főszereplője nélkül folytatódik a forgatás. SPOILER következik!

Nem így tervezték, és gyakorlatilag maguk a készítők is összetörtek, amikor kiderült: a sorozat Stana Katic nélkül folytatódik, aki Beckett nyomozót alakítja. Ráadásul nemcsak tőle, de Tamala Jonestól is meg kell válniuk.

Castle főszereplője kiszáll a sorozatból

“Összetörtünk. Nem találunk szavakat” – írta a Twitter-oldalán a műsor készítője, Andrew W. Marlowe.

A Castle gyártója, az ABC közleményben tudatta, hogy Katic és Jones azért nem tud visszatérni a kilencedik évadra, mert visszavágták a költségeket, és nem fér bele a két szereplő fizetése.

Castle főszereplője kiszáll a sorozatból

“Nagyon hálásak vagyunk Stana Katic tehetségéért és a sorozat iránti elkötelezettségéért, reméljük, a munkakapcsolatunk folytatódik majd” – hangzott a hivatalos közleményben, amire a színésznő udvariasan válaszolt: “Hálás vagyok az ABC-nek, amiért lehetőséget kaptam ebben a sikeres sorozatban.”

Castle főszereplője kiszáll a sorozatból

Korábban kérdés volt, visszatér-e a sorozat egy újabb, befejező évadra, ezért már a nyolcadik évadot is úgy zárták le a forgatókönyvírók, hogy gyakorlatilag minden fontosabb szálat elvarrtak. Hogy miként távoznak a sorozatból a szereplők, arról egyelőre még nincs hír. Talán csak háziasszonyként szerepel majd a továbbiakban Castle felesége. 

Castle főszereplője kiszáll a sorozatból

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top