Sztárok

Újra kitört a háború Dopeman és Majka között

Úgy tűnt, Majka és Dopeman elásták a csatabárdot, de most mégis folytatódik háború, a harc ezúttal a Facebokon éledt fel...

 A dolog azzal kezdődött, amikor Majka egy videochat alatt azt mondta rajongóinak, mennyire szégyelli, hogy van rajta egy tetoválás, ami Dopemannel való barátságukra emlékezteti. A rapper azonnal reagált is, emlékeztette, hogy zenei karrierjét neki köszönheti, ezt meg Majka nem hagyta szó nélkül, a Facebookon üzent Dopemannek.

Kedves Pitinger Kókler László!

Méregzöldet és hupililát okádok az idézetektől, de ezt mintha neked találták volna ki.

“Az irigység a kisebbségi érzés, a tehetetlen gyávaság legegyszerűbb megnyilvánulása. Saját életcél helyett máséra vágysz. Saját siker helyett a máséra vágysz. Saját életcél helyett a máséra vágysz. Azonban ahhoz túl lusta, vagy túl gyáva vagy, hogy végig csináld azt, amivel a másik elérte azt, amit elvágysz tőle. Azt irigységnek testi tünetei vannak. A mimika kemény hideg, a tekintet sóvárgó, indulatos, a testtartás görcsössé válik.”

Tudod nem vagy te hülye haver, csak nincs szerencséd mikor gondolkozol !!! – írta, majd a levél egyre durvult. itt olvashatod el a teljes változatot:

 Természetesen ezt  Dopeman sem hagyta válasz nélkül:

Drága Majoros Majka Péter!

Őszinte örömmel tölt el, hogy a legnagyobb boldogságodban is jut rám időd. Én sajnos anno nem tetováltattam magamra a neved, de a közösen elért nagy sikerek emlékét még mindig büszkén ápolom. Jó látni, hogy a hihetetlen adottságaid által milyen sokra vitted. Sajnos ritkán találkozik így a siker és a tehetség, de te élő példája vagy annak, hogy mindenki számára van remény, és ez jó. Köszönöm, hogy a többi rappes arccal egyetemben szeretnél hozzájárulni az új autóm költségeihez, de ha ennyi fölösleges pénzed van, inkább jótékonykodásra költs. Én már a szándékot is a tisztelet jelének veszem, és értékelem. Kívánok neked további soksoksok sikert és boldogságot… Végül pedig engedd meg, hogy idézzek a legnagyobtól, egy feledni kívánt klasszikusból: “Az élet egy átkozott kiszavazóshow, a temetésén első lesz még a legutolsó tróger is…” Üdv, egykori mentorod és atyai jóbarátod… Pityinger DopeMan Laci

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top