Sztárok

Rubint Rékáék megerősítették szerelmüket

Rubint Réka és Schobert Norbert nemrég Dominikán jártak, ahol önfeledt kikapcsolódásban volt részük, bár Réka még ott is dolgozott.

 

“Alakreform tábort tartottunk, így én csak itthon tudtam igazán kiengedni. Most azt érzem, rengeteg alvást kell még pótolnom, és persze az itthoni tennivalók is feltornyosultak előttem, úgyhogy ez nem könnyű” – mondta a mindig szexi Rubint Réka a Story magazinnak dominikai utazásuk után.

A néha látomásokkal küzdő Schobert Norbi és felesége, Réka úgy érzi, hogy nyaralásuk szerelmük egyfajta megerősítése is volt.

“A kapcsolatunkban is fontos egy-egy ilyen alkalom, mert bár ez nemcsak a kikapcsolódásról szól, minket a munkánk szeretete ugyanannyira összeköt. A szerelmünket ugyanannyira erősíti az önfeledt pihenés, a romantikus séták, a meghitt ölelések, mint a közös munka, az edzések. Mindketten szenvedélyesek vagyunk, ezért sohasem fásulunk bele, hiszen tulajdonképpen nem is munkának fogjuk fel. Ez az egész csak az összetartozásunkat, a szerelmünket erősíti”mondta Rubint Réka, aki a Nagy Duett színpadát is felszántja energiáival.  

Volt csók is:

Csapó millió: extra szexi Rubint Réka is sütkérezett a parton, fotó is készült róla, de mi örülünk ennek!

 

Rubint Rékáék megerősítették szerelmüket

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top