Sztárok

Baukó Évát kelepcébe csalták

Alekosz wellnesst ígért Baukó Évának, de a valóságshow-királynő végül egyáltalán nem azt kapta, amire számított...

Baukó Éva és Alekosz nyilvános fürdőzésének lehettek szemtanúi, akik a napokban a budai rakparton jártak. Az Édes élet sztárjai ugyanis Gellért-fürdő alatt található hajléktalan jakuzzinak is nevezett csatornakifolyóban wellnesseltek.

Alekosz a legnagyobb lelki nyugalommal vetkőzött gatyára, és mártózott meg a Gellért kieresztett vizében, láthatóan nagyon jól érezte magát. Baukó Éva már nem volt olyan lelkes, ugyanis kelepcébe csalták, ő nem ilyen wellnessre számított. Alig akart bemenni a vízbe, pedig Alekosz még pezsgővel és eperrel is készült. “Nem erre számítottam, Alekosz azt ígérte egy budai wellnessbe visz, őszintén mondom, baromira viszolyogtam attól, hogy egy áprilisi napon megfürödjek a Dunában, végül kellemes meglepetésemre 36-38 fokos gyógyvízben fürdőztünk. Ha lehet, maradnék a hagyományos fürdőzési formáknál, úgyhogy remélem, Alekosz elvisz egy hagyományos wellnessbe, és nem sirályokkal kell megküzdenem a legjobb helyekért” – mondta Éva a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top