Sztárok

Magan Fox megint várandós, de vajon ki az apa?

Megan Fox a harmadik babájával várandós, de egyelőre nem tudunk dűlőre jutni, hogy a kicsinek ki lehet az apukája. Több pletyka van, és több teória, de talán a legkézenfekvőbb magyarázat lehet a megoldás.

Megan Fox egy nyilvános eseményen mutatta meg már gömbölyödő pocakját hétfő este – írja a Daily Mail. A színésznő a harmadik gyermekével várandós, korábbi férjétől, akivel Megan Fox 11 év után szakított, két közös gyermekük van, Noah és Bodhi.

Mivel Megan és férje, Brian Austin Green 2015 augusztusában elváltak, és körülbelül fél évig elég nagy harcban álltak, aligha lenne kézenfekvő, hogy a színésznő tőle várná a legkisebb babáját, azonban egyes pletykák szerint idén év elején többször találkozgattak a gyerekeik nélkül, márciusban pedig egy étteremben vacsoráztak ketten. Így akár elképzelhető lehet, hogy gyermekei édestestvérét hordozza a szíve alatt Megan Fox, akiről köztudott, hogy nem híve az egyéjszakás kalandoknak.#ugye

Will Arnetthez simulva
Will Arnetthez simulva

A hétfői díjátadón egyébként a tini nindzsa teknőcök sztárjához, Will Arnetthez simult nagyon, és pózoltak hatalmas mosollyal, így aztán végképp nem lehet tudni, hogy mi történik a színésznő magánéletében, egy biztos, egyelőre ő sem mondott semmit, így körömrágva várhatjuk, hogy milyen szappanopera lesz a történetből, happy endes vagy furcsa csavaros.

Már szépen gömbölyödik Megan Fox pocakja
Már szépen gömbölyödik Megan Fox pocakja

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top