Sztárok

Hugh Jackman és 60 éves felesége: tengerparton ünnepelték a 20. évfordulót

1996-ben fogadtak egymásnak örök hűséget, és Hugh Jackman ma is ugyanannyira odáig van a feleségéért, mint amikor először meglátta. Ez látszik a friss fotókon, amelyek a 20. házassági évfordulójukon készültek.

A mesés St. Barts szigetre utazott el a házaspár ünnepelni, és lehetetlen megállni mosolygás nélkül ezeket a képeket, olyan jó ránézni Hugh Jackmanre és Deborra-Lee Furnessre.

http://hughjackmania.tumblr.com/post/142660112393/hugh-jackman-and-deborra-lee-furness-jetted-to

Éppen 20 éve házasodtak össze, és a színész máig élete legjobb döntésének tartja, hogy ezt megtette. “Ő a legnagyszerűbb, ami valaha történt velem, és egyre jobb és jobb lesz” – áradozott Jackman, aki szerint annak idején mindenki kételkedett bennük a köztük lévő 13 év korkülönbség miatt.

Pedig, ahogy akkor, úgy most is igaz: Hugh Jackman számára a felesége az egyetlen nő, és hálát ad a sorsnak, amiért akkor ismerték meg egymást, amikor nem volt még híres.

Hugh Jackman és 60 éves felesége: tengerparton ünnepelték a 20. évfordulót

A galériára kattintva megnézheted az első közös képeiket is, garantáltan rá sem ismersz a sztárra:

Megnézem
Összes kép (1)

“Mint minden fontos eseményt az életemben, ezt is vele oszthattam meg. Nélküle nem lenne ugyanolyan, ha valami jó történik, azt Deborrával akarom megosztani elsőként. Ha nem oszthatnám meg, nem is tudnék már ugyanúgy örülni.”

A 60 éves Deborra-Lee sem volt soha féltékeny, pedig a férje a nők nagy kedvence, rengeteg szerelmes levelet kapott, sokszor választották a legszexisebb színésznek. Ahogy az asszony fogalmazott, pontosan tudják, mennyire fontosak egymásnak, és ezt nem akarják feláldozni semmiért.

“Boldog feleség, boldog élet” – ahogy Jackman mantrája hangzik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top