Sztárok

Gábor Zsazsa ekkor érkezik Budapestre

Már hetek óta hallani, hogy Gábor Zsazsa hazaszállításáról hangos a külföldi és nyomokban a magyar sajtó is. Most az egykori szexszimbólum, Gábor Zsazsa férje elmondta, mikor kívánja hazaszállíttatni feleségét, hogy itt térhessen örök nyugovóra.

 

Gábor Zsazsa rokonai nemrég arról számoltak be, hogy a szexszimbólum egyre rosszabbul van. Februárban egy elég komoly műtét várt volna Gábor Zsazsára, de a színésznő állítólag saját felelősségére azt kérte, ne műtsék meg, hagyják őt békében meghalni. Örök nyughelyéül pedig korábban a végrendeletében is Budapestet jelölte meg. Férje azt nyilatkozta, természetesen teljesíti a színésznő utolsó kívánságát, hazahozza Budapestre.

Miután februárban kihoztam a klinikáról, megkért rá, hogy ha ezen túl lesz, szeretné, ha visszamennénk Budapestre. Idén nyáron csapunk egy hatalmas évfordulós partit, aztán elkezdem szervezni, hogy vihetném végleg haza őt – nyilatkozta Frédéric von Anhalt herceg.

Gábor Zsazsa ekkor érkezik Budapestre

Gábor Zsazsa már régóta nem szerepelt a nyilvánosság előtt. Egy 2002-es autóbalesete miatt részben lebénult, majd kilenc évvel később egy fertőzés miatt jobb lábát – térdtől lefelé – amputálni kellett. Közben két stroke-ja is volt, hosszú ideje ágyhoz kötött, állandó ápolásra szorul. Február óta azonban állapota egyre csak romlott.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top