Sztárok

Fluor Tomi lett az év férfija

Nagy meglepetés érte Fluor Tomit, a Playboy Magazin szerint ő lett ugyanis az év férfija, ez a cím pedig még őt is váratlanul érte.

Fluor Tomit választották az év férfijának a Playboy Man of the Year idei gáláján. “A mizu fiúból úgy tűnik, valamiféle férfi lettem. Legalábbis a Playboy és a közönség szerint biztosan. Hirtelen azt sem tudtam, mit kell csinálni, amikor kimondták a nevem. Jó fless volt, büszkeség számomra” – mondta a Borsnak Fluor Tomi.

A rapper arról is beszélt, hogy nem ez az egyetlen változás , ugyanis mostanában azt tapasztalja, hogy nemcsak a tinik, de a 40-es korosztály is jár a koncertjeikre. “Korábban nem találkoztam a MILF jelenséggel. Esetünkben ez azt jelenti, hogy jó karban lévő 40-es anyukák torkuk szakadtából üvöltik velünk a dalszövegeket. Vannak anyukámmal egyidős női csoportok, akik úgy jönnek a bulijainkra, hogy közös rajongói pólókat csináltatnak maguknak. A fanatizmusnak ezzel a formájával még nem találkoztam” – mondta.

Fotó Playboy
Fotó Playboy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top