Sztárok

Damu Roland kislánya szombaton megszületett

Császármetszéssel jött világra Damu Roland és felesége első közös gyermeke.

Egy hónappal korábban, de egészségesen megszületett Damu Roland és felesége, Edina kisbabája. A kislány a János Kórházban született szombaton este, császármetszéssel – írja a Blikk.

Damu Roland és neje között az utóbbi hónapokban elmérgesedett a viszony, de a lap szerint a színész azonnal berohant a kórházba, hogy megnézze lányát és Edinát. 

 “A színész feleségét pénteken késő délután még infúzióra kötve láttuk a kórteremben, de szombaton este már a műtőbe vitték. Úgy hallottuk, hogy meg kellett nála indítani a szülést. Nyolc órával később egy nagy hátizsákkal érkezett meg Damu Roland egy idősebb és egy középkorú nő kíséretében, az egyikük a kismama anyukája volt” –  mondta el egy szemtanú a lapnak.

A kislány állítólag a Maja nevet kapta szüleitől.

Damu feleségét pénteken két idegen megverte az utcán, majd a mentők beszállították a kórházba. Edina édesanyja akkor úgy nyilatkozott, hogy azt szeretné, ha lánya a szülésig kórházban maradna.

Damu Roland kislánya szombaton megszületett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top