Sztárok

Igent mondott Melissa McCarthy a Szívek szállodája folytatásra

Kilenc éve gyakorlatilag minden évben felröppent a hír, hogy a Szívek szállodája sorozat sztárjai összeállnak.

Kilenc éve, gyakorlatilag minden évben felröppent a hír, hogy a Szívek szállodája sorozat sztárjai összeállnak, hol a sorozat folytatására, hol éppen egy mozifilmre. Nem lett ebből semmi, egészen tavaly októberig, amikor hivatalosan is bejelentették: készül a mozifilm. Összeállt a csapat, de Sookie nélkül, márpedig a Szívek szállodája Melissa McCarthy nélkül olyan, mint a szóda buborék nélkül. Érezték ezt a készítők is, de állítólag nem tudtak időpontot egyeztetni a “nagyon felkapott” és “szörnyen elfoglalt” komikával.

Igent mondott Melissa McCarthy a Szívek szállodája filmre

Most viszont Melissa McCarthy örömmel jelentette be, hogy mégis sikerült megegyezniük, és ő is benne lesz a Szívek szállodája filmben. Mindezt az Ellen Show-ban, ahol a közönség tapssal fejezte ki az örömét, azóta pedig rengetegen hozzászóltak az erről megjelent cikkekhez. 

A közösségi oldalakon már egy jó ideje ment a találgatás, mivel a sorozat egyik sztárja, Yanic Truesdale az elmúlt hetekben kétszer is közös képet posztolt Melissa McCarthyval.

Ez az első:

Scotch, great meal and catching up with my old friend @melissamccarthy, can't ask for more! Dont read anything into it guys.

Yanic Truesdale (@yanic_truesdale) által közzétett fénykép,

Ez pedig a Főnök című új McCarthy-mozi premierjén készült: 

Hanging out with the queen of comedy @melissamccarthy for The Boss premiere. Go see it guys, its hillarious!!

Yanic Truesdale (@yanic_truesdale) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top