Sztárok

Tóth Gabi és Csonka András örökbe fogadott

A Shrek, a musical sztárjai tavaly már megmutattak, hogy számukra fontos a környezet, a természet megóvása, amikor elültettek együtt egy gingko biloba fát a belvárosban. Most állatokat fogadtak örökbe a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

“Először egy komodoi sárkányt szerettem volna örökbe fogadni – kezdte a musical Sárkánya, Tóth Gabi –, de nem biztos, hogy túléltem volna az eseményt, így végül egy szakállas agáma, azaz szakállas sárkány mellett döntöttünk.  Ennek az állatnak a zord, tüskés külseje békés, szelíd lelket takar, csakúgy, mint az általam megformált Sárkány. Ráadásul az is látszik, hogy szereti, ha fotózzák” – tette hozzá nevetve a fülig szerelmes Tóth Gabi, akinek “nevelt lánya” a Gamma névre hallgat, és 3 éves.  

A Szamarat alakító Csonka András nem hezitált ennyit, számára teljesen egyértelmű volt, hogy csakis egy szamár “apukája” lehet. 

“Egy 21 éves csacsilányt fogadtam örökbe, aki kiköpött olyan, mint én. Legalább lesz váltótársam a Shrekben!” – nevetett a félmeztelenül cangázó Csonka András.

Tóth Gabi és Csonka András örökbefogadott

A Shrek, a musical próbái a napokban kezdődnek, így a szereplőknek nem is lenne idejük más formában gondoskodni egy újabb állatról, hiszen a május 29-i bemutatóig minden percük be van osztva. 

“Nekem otthon is sok örökbefogadott kutyám van, akikre az ilyen zsúfolt időszakokban a családtagjaim és a párom vigyáznak. Jó, hogy van segítségem, hiszen bármennyire szeretem az állatokat, az időbeosztásom nem mindig teszi lehetővé, hogy egyedül gondoskodjak róluk. Ezt meg kell fontolni, mielőtt magunkhoz veszünk egy állatot, ezért is tartom jó lehetőségnek az állatkerti örökbefogadást” – mondta Tóth Gabi, aki épp kirobbanó formában van.

Tóth Gabi és Csonka András örökbefogadott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top