Sztárok

“Láttam, ahogyan Keresztes Ildikó beesik a szék alá”

Mint kiderült, csodával határos, hogy megúszták nagyobb sérülés nélkül a balesetet a Turay Ida Színház tagjai.

Ahogyan azt az NLCafé is megírta, autóbalesetet szenvedtek a héten a Turay Ida színház művészei,  a kórházból rohantak a gyulai színpadra, így saját felelősségükre távoztak a kórházból.

“Egy hajszálon múlt az életünk, ez a karambol figyelmeztetés volt mindenkinek – mondta a balesetről a Borsnak Xantus Barbara. – Sokkos állapotba kerültünk, halálfé­lelmünk volt. Bele se merek gondolni, mi történhetett volna velünk, ha a sofőr nem rántja el a kormányt. Még most is látom, ahogyan Keresztes Ildikó repül előre az ülésből, és beesik az egyik szék alá. Mindannyian megsérültünk, de többünknek szerencséje volt. A helyszínre kiérkező mentők megdöbbentek, hogy ennyivel megúsztuk. Mindenkit kórházba akartak vinni, azt mondták, hogy a látottak alapján, ha csak kicsit fáj, akkor is lehet komoly a baj.”

Keresztes Ildikót, Hűvösvölgyi Ildikót, Topolcsányi Laurát és Győri Pétert szállították el a mentők. Azonnal CT-vizsgálaton estek át, s az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy színpadra léphetnek-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top