Sztárok

Beyoncé óriás karnison szexiskedik

A Beyoncé-birodalom nem ér véget azzal, hogy kiad egy lemezt vagy koncertezik. Az énekesnő nagyban gondolkodik, és ezért mindent bevet. Új kampánya is szexis, ahogy megszoktuk tőle.

Manapság már több lábon kell állnia egy sztárnak is, Beyoncé sem egyszerűen csak énekesnő, sokkal inkább üzletasszony. Persze egy igazán jó üzleti érzékkel megáldott férjtől volt is mit tanulni. Most éppen egy edzőruha-kollekciót dobott a piacra a sztár, Ivy Park néven.

Ahogy az a forgatáson készült kis háttérvideóból is látszik, Beyoncé hozza a formáját, dögös és bevállalós, mint mindig.

Introducing IVY PARK a new activewear brand for women. #IVYPARK

IVY PARK (@weareivypark) által közzétett videó,

Most az egész reklámfilmet nem tennénk ide, de a kedvenc részünkről készült fotót igen. Ahogyan az énekesnő azon az óriás karnison szexisen egyensúlyoz, igazán feledhetetlen. 

@weareivypark

Beyoncé (@beyonce) által közzétett fénykép,

Az meg persze nem véletlen egybeesés, hogy a sztár kislányának neve is visszaköszön a kollekcióban. Blue Ivy azóta inspirál engem, hogy szárnyaljam túl magam, amióta megszületett” – magyarázza Beyoncé.

Mellesleg a sztár és a férje, Jay-Z számára a négyes különös jelentőséggel bír: mindkettőjüknek negyedikén van a születésnapja, negyedikén tartották az esküvőjüket, négyesnek nevezték el Beyoncé legkedvesebb albumát, és mindketten tetováltattak egy római négyest, IV jelet magukra. Ivy neve is ezt tükrözi.

Visszakanyarodva a kampányhoz, az énekesnő azt szeretné sugallni, hogy mindenki hozzá hasonlóan érezheti magát, ha felveszi ezeket a ruhákat.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top