Sztárok

Hagyjál főzni: Olyan, mint Ramsay, csak főzni nem tud

Hamarosan útjára indul a Hagyjál főzni című extra vicces gasztroshow, amiben édesanyák és gyermekeik próbálnak olyan ételeket az asztalra varázsolni, amitől mindenkinek összefut a nyál a szájában. Csakhogy a "csemeték" általában a serpenyőt sem ismerik fel, itt a bökkenő.

Jövő héten máris sírva röhöghetünk a serpenyőt nem találó, vagy épp a húst furán daráló fiatalokon a Hagyjál főzni! című műsorban. Amíg a mamák a körmüket lerágva az oldalvonalról próbálnak segíteni, addig egészen felnőttforma gyermekeik totál káoszt vágnak a konyhában. A dolog pikantériája pedig, hogy ők azt gondolják, tudnak főzni, hisz az nem lehet túl nehéz. 

A műsorban, a konyhában nagyon gyakorlott anyukák és a főzésben nagyon járatlan gyerekeik szerepelnek, akik sokszor a gyümölcsöket és a zöldségeket sem ismerik fel, nemhogy a fűszereket. Együtt izgulok az anyukákkal, és folyamatosan pörgök, izgulok én is, hogy meg tudják-e csinálni a feladatot. Volt már párszor, hogy legszívesebben én is beálltam volna, de erre nekem természetesen nincs lehetőségem, csak az anyukáknak, ha félidő után megnyomják a pánik gombot. Akkor beállhatnak segíteni, de olyankor kétszer gyorsabban megy a visszaszámláló – mesélt élményeiről a hamarosan apuka szerepben tetszelgő Istenes Bence, aki ugyan saját bevallása szerint tud főzni, azonban nem mindig jut rá ideje, hogy Gordon Ramsay után szabadon bármit is összeüssön a konyhában.

“Azt hiszi ő Gordon Ramsay, csak nem tud főzni szegény!”

Közzétette: Hagyjál főzni – 2016. március 27.

“Szeretek főzni, és talán azt is mondhatom, hogy kicsit tudok is, otthonosan mozgok a konyhában, de idő hiányában nincs sok lehetőségem főzni, ezért nagyon egyszerű ételeket készítek. De van egy specialitásom, paprikás tejszínes csirke tésztával” – mondta Istenes Bence, aki előszeretettel hahotázik a versenyzőkön.

Te főztél már az anyukáddal?! Az biztos, hogy nem egyszerű…:)

Közzétette: Hagyjál főzni – 2016. március 28.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top