Sztárok

A szökés sztárjának kövér fotójáról: öngyilkosság helyett az evést választotta Wentworth Miller

Internetes mém lett A szökés sorozat sztárjának képe. Wentworth Miller visszavágott a hízásán élcelődöknek, most mindenki szégyelli magát.

Nyílt bocsánatkérések és rengeteg együtt érző, gratuláló levél érkezett Wentworth Millernek egy nap alatt. A szökés sorozat sztárja egy Facebook-üzenettel válaszolt azokra a bántó mémekre, amelyek az elhízásán, kövérségén gúnyolódtak.

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the…

Közzétette: Wentworth Miller – 2016. március 28.

“Ma internetes mémként láttam magam viszont. Nem ez az első alkalom” – kezdte a színész, akit egykor mindenki A szökés kigyúrt és kitetovált főhőseként ismerhetett meg. A hosszú posztban kifejtette, nem véletlen, hogy félig-meddig visszavonult 2010-ben.

“Megszégyenülve és tele fájdalommal, selejtes árunak tartottam magam.”

“Számos okom volt rá, az első és legfontosabb, hogy öngyilkos hajlamaim voltak. Erről a témáról már sokat írtam és beszéltem azóta” – folytatta Miller, aki azt mondta, az élete legmélyebb depressziójában az evéshez fordult, az egyetlen dologhoz, ami megnyugtatta. Ebben a nehéz időszakban készült róla a piros pólós felvétel

“Akkoriban az utolsó, amire szükségem volt, az a sok cikiző, gúnyolódó megjegyzés. De a sztorit rövidre fogva, túléltem. Most ez a piros pólós kép a szenvedésemre emlékeztet” – írta Wentworth Miller, akinek a posztját közel 250 ezer ember osztotta meg és több mint 90 ezren kommentelték.

A szökés sztár kövér fotójáról: öngyilkosság helyett az evést választotta Wentworth Miller

A képet megjelentető oldal azóta levette a posztját, és nyilvánosan elnézést kért a színésztől, ahogy minden olyan médium, amely átvette ezt az anyagot.

Wentworth Miller,We posted two pictures of you last night to our Facebook page, but today we want to say we’ve got…

Közzétette: The LAD Bible – 2016. március 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top