Sztárok

Megszabadulna nyereményautójától a Rising Star győztese, Várhegyi Lucas Palmira

Az interneten árulja nyereményautóját a Rising Star győztese, Várhegyi Lucas Palmira.

 Várhegyi Lucas Palmirának még nem volt jogosítványa, amikor megnyerte a Rising Start és avval együtt az autót, amit eddig a családja használt. A 19 éves lány már dolgozik a jogosítvány megszerzésén, mégsem a nyereményautót szeretné majd vezetni.

“Az az igazság, hogy túl nagy nekem ez az autó, félnék vezetni. Itthon már próbálgattam, milyen lenne. Anyukám és még a szerelmem, Olivér is beült mellém, és bár mind a ketten azt mondták, hogy a kezdőkhöz képest jó vagyok, azért láttam rajtuk, hogy mégsem érzik jól magukat mellettem a kocsiban. Jó lenne, ha minél hamarabb megvennék, mert akkor tudnék venni egy kisebbet, ami automata váltós, így kevesebb dologra kellene egyszerre figyelnem. S persze a megmaradt pénzzel is vannak terveink, hiszen a nyáron szeretnénk elutazni Horvátországba a barátainkkal. Oda már lehet, hogy én fogok vezetni” – mondta a Blikknek Várhegyi Lucas Palmira.

Megszabadulna nyereményautójától a Rising Star győztese, Várhegyi Lucas Palmira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top