Sztárok

Dobó Kata pikáns feladatot kapott

Dobó Kata egy kizárólag felnőtteknek szóló, rendkívül szókimondó darabban szerepel, amiben igazán pikáns dolgokat csinál...

Az Anyád kínja című darab azt mutatja be, hogy mennyire fontos egy kapcsolatban az intimitás. A négy főszereplő, Dobó Kata, Ábel Anita, Botos Éva és Györgyi Anna egy-egy csecsemőt gondozó édesanya. A kismamák az intimitáshoz való viszonyukról mesélnek.

A szereplők igazán szókimondóak, de erotikus jelenetekből sincs hiány. Az egyik jelenetben például Dobó Kata a nézőknek háttal ül egy fotelben, hosszú vékony alkarjára egy zoknit húz, ami a férjeket, konkrétan a férjek legnemesebb részét hivatott megjeleníteni. Ehhez a zoknipéniszhez beszélnek a szereplők, ki elutasító, ki partneri, ki “legyünk gyorsan túl rajta” stílusban – írja a Bors.

Dobó Kata pikáns feladatot kapott

“Az egész darab nagyon életközeli, ha nem is teljes egészében, de mindenki talál benne olyan mondatokat vagy szituációkat, amelyek otthon is megtörténnek vele a hétköznapokban. Az Anyád kínja egyfajta tükör, ami azt mutatja meg, hogy sosem szabad elfelejtenünk, egy kapcsolat akkor teljes, ha az apukák is jelen vannak a gyermeknevelésben, és emellett a férfi–nő viszonyt is úgy kell ápolni, mint azelőtt” – mondta az egy este négyféle szoknyát viselő Dobó Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top