Sztárok

Ennek köszönheti észbontó alakját Varga Iza – fotó

Egy zártkörű megnyitón járt Varga Iza, aki elképesztő formában van. A Barátok közt sportimádó színésznője elárulta, mitől van ilyen remek formában.

Varga Iza arról mesélt a bemutatón, hogy észbontó alakját nagyrészt a jógának és a kardiónak köszönheti. “A hot jóga igazi embert próbáló feladat, hiszen 40 fokos teremben, 90 percen át edzel, azonban nem csupán testileg, de lelkileg is feltölt” – mondta Varga Iza, aki kiemelte, hogy ennél a mozgásformánál különösen fontos a megfelelő anyagból és varrással készült ruházat viselete.

 

Ennek köszönheti észbontó alakját Varga Iza - fotó

 

Iza egyébként nemcsak rendszeresen sportol, de egy speciális étrendet is követ. “Minden a terhességi cukorbetegséggel indult. Amíg a második kislányom, Sára a pocakomban volt, csak szigorú szabályok szerint étkezhettem. Nem termelt elég inzulint a szervezetem, és hogy ez ne legyen veszélyes a babára, be kellett tartani az orvosok által előírt drasztikus diétát” – mondta korábban, és hozzátette, hogy ezt az előírt diétát sem muszájból tartja be, hanem mert így sokkal jobban érzi magát a bőrében, ami látszik is.

 

Ennek köszönheti észbontó alakját Varga Iza - fotó

 

Varga Iza azok közé a nők közé tartozik, akik nem félnek megmutatni, hogy edzés után hogyan is szoktunk kinézni. Izzadtan, vörös arccal, kócos hajjal, de boldogan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top