Sztárok

Erre készül most Lagzi Lajcsi

"Ami a családommal történt, az vért kíván" – mondta Lagzi Lajcsi Mexikóból hazatérve a repülőtéren a Blikknek.

“Rengeteg dolgom van most, hogy hazajöttem, és szerencsére a lehetőségek is megtalálnak. Lesz jó pár fellépésem is a közeljövőben, de a legfontosabb, azon dolgozom, hogy kiderüljön az igazság a meghurcoltatásommal kapcsolatban” – mondta Lagzi Lajcsi még a repülőtéren a Blikknek.

Noha korábban olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Lagzi Lajcsi és családja Mexikóban várja meg az ítéletet, ez úgy tűnik, nem bizonyult igaznak. A zenész ugyanis feleségével és gyermekeikkel együtt hazatért az egzotikus utazásból – tudta meg korábban a Bors.

A zenész azt mondja: felkészült arra, hogy akár nemzetközi bíróságig is elmenjen az igazáért. “Az, ami a családommal, a gyerekeimmel történt, az vért kíván! Természetesen nem ebben a formában. Szeretném úgy csinálni, hogy a családomnak útmutatás legyen, hogy a jogrendszerben miként kell valamit lerendezni.” Tavaly szeptemberben vették őrizetbe a zenészt, áramlopással vádolják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top