Sztárok

Nem megy Jakupcsek Friderikusz helyére

Nemet mondott a TV2-nek Jakupcsek Gabriella és Bochkor Gábor is: nem ülnek be Friderikusz helyére – tudta meg a Bors.

Friderikusz Sándor szerda délutáni nyilatkozata szerint nemhogy nem lesz a TV2 alapembere, de otthagyja azt, minden kapcsolatot megszakítva a kereskedelmi tévécsatornával. A péntek délutáni közlemény szerint a TV2 nem tűzi műsorára az Összezárva Friderikusszal harmadik évadát. Az eddigi évadokban összesen tizenhét vendég költözött össze 24 órára a Pulitzer-emlék- és Prima Primissima-díjas Friderikusz Sándorral.

A műsor a TV2 legnépszerűbb produkciói közé tartozott, a legnézettebb adása több mint 1,2 millió nézőt ültetett a televíziók elé a teljes lakosság körében. “A csatorna bízik abban, hogy Friderikusz Sándorral a jövőben még lesz lehetősége együtt dolgozni. Április 10-től, vasárnap esténként, a Nagy Duett negyedik évadának epizódjai után sikerfilmeket kínál majd nézőinek a TV2” – olvasható a közleményben.

A TV2 megkereste Jakupcsek Gabriellát és Bochkor Gábort is, de ők nem vállalták, hogy beüljenek Friderikusz helyére – tudta meg a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top