Sztárok

Hagyjál főzni: “Fél tehenet ráraksz, te!” – új gasztro reality indul

Az RTLII-n hamarosan minden hétköznap este 20.30-tól újabb gasztro realityt láthatnak a nézők. A szórakoztató családi főzőműsorban kéttagú csapatok mérik össze tudásukat. A műsorvezető Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.

Az RTLII Hagyjál főzni! című vadonatúj szórakoztató családi főzőműsorában április 4-től hétköznap esténként kéttagú csapatok (családtagok) mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a kedvenc családi receptjeikkel szállnak versenybe.

A műsor lényege, hogy a felnőtt korú “gyermekeknek” egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. Az a csavar, hogy a konyhában a tapasztalatlan gyerekek ügyködnek, az anyukák pedig csak a konyhapult mellől irányíthatják őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be, ha megnyomják a pánikgombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok az ételeikkel, A konyhafőnökből megismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az csábító pénznyereményre számíthat. A műsorral a képernyőre visszatérő Istenes Bence pedig remek beszólásokkal szórakoztat majd.

Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem az összhang anya és gyermeke között annak érdekében, hogy a féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet.

Alább pedig egy kis ízelítő a műsorból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top