nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Reese Witherspoon 40. születésnapja jobb, mint az Oscar parti

Reese Witherspoon 40. születésnapja jobb, mint az Oscar parti

Reese Witherspoon sokaknak örökre Doktor Szöszi marad, ami nem is csoda. Gyakorlatilag azóta mintha nem is öregedett volna, és a ma 40 éves színésznő szerint ennek egyetlen oka van.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem, nem a plasztikai műtétek, mielőtt még a leginkább kézen fekvő megoldást mondanánk. “Nem aszerint élek, hogy mit várnak el tőlem. Kamaszkoromban sem éreztem cikinek, ha otthon ülök és olvasok, miközben a barátaim buliznak. Most sem érzem úgy, hogy csak a korom miatt ne tehetnék meg valamit, amihez kedvem van. Szerintem ez az örök fiatalság titka” magyarázta Reese Witherspoon, aki most a 40. születésnapjára is pazar partit dobott össze, és minden pillanatát kiélvezte.

Már amikor a kocsiba beszállt az édesanyjával, elkezdődött a buli a színésznő számára. “Rázol majd a parketten, anya?”

Crazy on the dance floor? ???????????? #BirthdayWeekend #MomsInTown ????????

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett videó,

És imádta, hogy az ünneplés már három nappal a születésnapja előtt megkezdődött. 

Reese Witherspoon 40. születésnapja jobb, mint az Oscar parti

Ahogyan arra számítani lehetett, valóságos sztárparádé volt a buli, talán csak az Oscaron volt nagyobb felhajtás. Nicole Kidman a férjével, Keith Urbannal érkezett, és a countryzenész nemcsak egyszerű vendég volt, hanem hangulatfelelős is. Láthatóan jól ráérzett, mit szeret Witherspoon.

Kate Hudson egyike volt azoknak, akik posztoltak is a buliról, de most a szokásosnál visszafogottabb képeket tett ki.

Reese Witherspoon dögös volt, mint mindig, és önfeledten táncolt mindenre. Különösen élvezte, amikor Urban és Taylor Swift együtt zenélt a színpadon. 

Figyeld csak, hogy táncolt a 40 éves sztár!

A vendégek között volt még jó néhány ismert ember, sokan a párjukkal érkeztek, de Tobey Maguire például egyedül jött a bulira, és Courteney Cox is a kolléganőjét, Isla Fischert hozta. De azért bőven akadtak házaspárok is, amit a galériára kattintva megnézhetsz: 

6 Fotó megtekintése

Reese Witherspoon 40. születésnapja - vendégek

Jennifer Aniston és Justin Theroux
Még több +
Nicole Kidman és Keith Urban
Még több +
Courteney Cox és Isla Fischer
Még több +
Robert Downey Jr. és a felesége
Még több +
Jason Bateman és a felesége
Még több +
Matthew McConaughey és a felesége
Még több +

A parti akkora feltűnést keltett, hogy hamar híre ment, és a távozóban lévő sztárokat testőrök védték meg a fotósoktól és az autogramkérőktől.

Reese Witherspoon a férjével és az édesanyjával érkezett, akik végig vele táncoltak és énekeltek a hajnalig tartó buliban.

Reese Witherspoon 40. születésnapja jobb, mint az Oscar parti

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon