Sztárok

Megszólalt Damu Roland felesége, Edina

Damu Roland felesége, Edina nem tagadja, hogy ideiglenesen elvette felügyeleti jogát a gyámügy születendő gyermeke fölött, de a Borsnak azt állítja, sokszor Damu Roland miatt ivott.

Megszólalt Damu Roland felesége, Edina is, akinek alkoholproblémái miatt a gyámügy ideiglenesen elvette a felügyeleti jogot születendő kislánya felett. Edina a Borsnak azt állítja, hogy a színész minimálisan sem támogatja anyagilag, de hamarosan megszülető kislányukat nem adja intézetbe.

“Nem akarok belemenni Roland játékaiba, én már így is szenvedtem és szenvedek eleget. Igen, én is hibáztam, ahogyan ő is. Ittam a terhességem alatt, mert nem bírtam már azt a feszültséget, amit okozott. Sokat veszekedtünk, gyenge voltam… azt mondta, a színészházba költözik pár hétre, hogy tartsunk egy kis szünetet. Nem merte az arcomba mondani, hogy ez egy igazi szakítás, azt is a sajtóból tudtam meg! Azóta nem néz felém, csak sms-t ír, néha-néha hív csak fel, így nem értem honnan veszi, hogy összement a pocakom?… Roppant módon örülök neki, hogy a férjem nemcsak kiváló színész, férj és leendő apa, de szuper nőgyógyász és pszichiáter is!” – mondta a 7 hónapos terhes Edina, aki mindezek ellenére megbocsátana férjének, Damu Rolandnak.

Megszólalt Damu Roland felesége, Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top