nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Leénekelte Rihannát a színpadról egy rajongó

Leénekelte Rihannát a színpadról egy rajongó

A meglepett Rihanna nem is tudott többet mondani egy hangos Wow!-nál.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Rihanna szombati koncertjén történt ez a hihetetlen epizód.  Rihanna éppen a Four Five Seconds című számát énekelte az Ohio állambeli Cincinattiben, amikor egy pillanatra a közönség felé nyújtotta a mikrofont, hogy megénekeltesse őket. Az egyik rajongó, kihasználva a lehetőséget, hihetetlen szólót rögtönzött a teljesen megdöbbent énekesnő dala közben. 

A közönség lelkes éljenzéssel nyugtázta a produkciót, sőt egy pillanatra Rihanna is kiesett a szerepéből, “oh shit” felkiáltással nyugtázva a kiváló produkciót.

Koncert után kiderült, hogy az aranytorkú rajongó a 28 éves Terah Stewart, aki amúgy az Ohiói Állami Egyetem munkatársa, gyerekkora óta kórustag, ezért a képzett hangja és az énektudása.

Rihanna jelenleg Anti című albumával turnézik, a lemez két hete vezeti a Billboard kétszázas listáját.

Nézd meg videón:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon