Sztárok

Jennifer Garner bomba formában van

A 43 éves Jennifer Garner az elmúlt hónapokban belevetette magát a munkába, hogy a magánéleti problémáiról elterelje a figyelmét. Most úgy néz ki, túl van a nehezén.

Rendbe jött az érzéseivel és újra sínen van Jennifer Garner élete, ami látszik is rajta. A 43 éves  színésznő nemrég arról mesélt, hogy már készen áll egy új kapcsolatra, szeretne randevúzni, de a maga módján. “Nem kérek az üzenetekből, levelezésből, virágot szeretnék, és olyan udvarlót, aki régimódian udvarol nekem” – mondta a Vanity Fair magazinnak.

Garner és Ben Affleck válása lassan egy éve téma, egy ideig úgy tűnt, rendezik a viszonyukat, de valójában csak a három közös gyerekük miatt vannak most is jóban. A színésznő pedig saját szavai szerint “visszatalált önmagához”, és újra remek formában van, ahogy ez látszott is rajta a legutóbbi tévéshow-ban.

Jennifer Garner bombaformában van

“Régen volt már ennyire dögös és szexi, jót tett neki a válás” – írták a kommentelők, akik szerint a színésznő az esküvője előtt volt ennyire bomba formában.

Jennifer Garner bombaformában van

Ahogy elnéztük, az elmúlt hónapokban tényleg tündökölt Jennifer Garner, aki szerint a magánélete legnehezebb időszaka nem is volt annyira rémes, mint azt sokan képzelik. “Nehéz megbirkózni egy válással, megint egy újabb faktor, hogy ezt a nyilvánosság előtt kellett végigcsinálni. Viszont annyi támogatást, annyi szeretetet és megértést kaptam, amiről álmodni sem mertem. Mindezek miatt állíthatom, hogy nem is volt olyan nehéz, mint amennyire sokan aggódtak értem.”

A galériánkra kattintva megnézheted, milyen remekül nézett ki az elmúlt hónapban a színésznő a különböző bemutatókon és rendezvényeken:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top