Sztárok

Rendőrkutya támadta meg Delhusa Gjont

Átharapta Delhusa Gjon tenyerét egy rendőrségi kiképzésen is átesett kutya a menhelyen.

 Delhusa Gjonnak szívügye az állatok megmentése, már több menhelyi kutyát is örökbe fogadott. Az egykori rendőrkutyát is majdnem hazavitte, amikor megtörtént a baj. “Elmondták, milyen a ku­tya, tisztában voltam vele, csak bután viselkedtem. Éppen ismerkedtem vele, mert eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha örökbe fogadnám. Van már egy német juhászom, őt is innen vittem. Frankóval sem volt gond, amíg az egyik pillanatban be nem ugrott az autóm csomagtartójába, ami tele volt szerszámokkal. Arrébb akartam pakolni, hogy kényelmesen üljön, ezért benyúltam, ő pedig csak végezte a dolgát, védte a területet, ahol tartózkodott. Rákapott a kezemre, átharapta a tenyeremet. Csak azt tette, amit korábban elvártak tőle, hogy védje a rábízott területet, s egy kicsit túl komolyan vette a feladatát. Tulajdonképpen amikor beugrott, azonnal szolgálatba lépett” – mesélte Delhusa Gjon.

“Ömlött a kezemből a vér, és elég látványos volt a seb. Bementem a sürgősségire, ahol rögtön meg is műtötték a kezemet. Több mint egyórás volt az operáció. Há­lás vagyok a doktoroknak, mert tovább zenélhetek, nem lesz a ke­zemmel gond. Noha pár koncertet kénytelen voltam lemondani” – mondta el a Borsnak Delhusa Gjon, aki nem haragszik a kutyára,már most azt tervezi, hogy hamarosan meglátogatja. “Ha valaki hibás, az csak én vagyok, a kutya nem tehet semmiről – védi az állatot az énekes. – Szeretetre van szüksége, én pedig szeretném őt szeretni. Gyakran meglátogatom majd, és ki tudja, lehet, hogy egyszer majd örökre szóló barátság alakul ki közöttünk.”

Forrás: delhusa.hu
Forrás: delhusa.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top