Sztárok

Lagzi Lajcsi New Yorkba költözik?

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Lagzi Lajcsi titokban Mexikóba utazott a családjával, feltehetően azért, hogy ott kezdjenek új életet, most az is felmerült, hogy nem is ott, hanem New Yorkban vannak.

Sok a rejtély Lagzi Lajcsi utazása körül. Először azt nyilatkozta, hogy Olaszországba mennek, de a Blikk egyik olvasója arról számolt be, hogy látta a családot a Newark repterén, Mexikóba tartottak. Mindezt a sajtó azzal magyarázta, hogy az országnak nincs kiadatási egyezménye Magyarországgal. A hírek ellenére azonban Lagzi Lajcsi lánya nem Mexikóból, hanem New Yorkból osztott meg képeket a közösségi oldalán. Öccsével helikopteres sétarepülésen láthatók a Szabadság-szobor környékén, és Manhattanben sétálgatnak. 

A Borsnak sikerült elérnie Lagzi Lajcsit, aki írásban azt válaszolta, hogy az olaszországi egy korábbi utazás volt, ez most egy másik, és egy fényképet küldött magáról, amelyen Milánóban, a dóm előtt látható, de azt nem árulta el, hogy most hol van. A család szomszédai közben arról számoltak be, hogy látták, ahogy furgonokkal szállították el a család holmiját a birtokukról.

A Blikk úgy tudja, hogy a gyerekeket az iskolából nem vették ki a szülők, de arról már korábban is szó volt, hogy magántanulóként folytatják tanulmányaikat.

Lagzi Lajcsi New Yorkba költözik?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top