Sztárok

Kínos képpel gyalázzák a holland király nejét

A fotók valóban kínosak, de inkább a fotósnak, aki addig térdepelt egy autó előtt, amíg sikerült elkapnia a holland királyné, Maxima egyik szerencsétlen pillanatát.

 Maxima holland királyné csak a szerencsétlen ruhaválasztás miatt ostorozhatja magát, bár szerintünk még azért se tegye. Tény, hogy ebben a ruhában nem egyszerű “villantás” nélkül kiszállni egy autóból, de arról már a nem királynő tehet, hogy a rá várakozó fotósok alig várták, hogy elkapják a “kínos” pillanatot.

Kínos képpel gyalázzák a holland király nejét

A felvétel Párizsban készült, és máris a címlapokra került; ez vélhetőleg nem javít a király és a sajtó kapcsolatán. Vilmos Sándor holland király sohasem kedvelte a bulvármédiát. Már 11 évesen a pokolba kívánta a sajtót – szó szerint ezt mondta egy fotózáson. Maxima pedig a szánalmasan megkomponált fotó ellenére is a második legstílusosabb arisztokrata a brit Hello! magazin tavalyi listája alapján.

Kínos képpel gyalázzák a holland király nejét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top