nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Osvárt Andrea szakított szerelmével

Osvárt Andrea szakított szerelmével

Csak pár hónapig tartott Osvárt Andrea és Esperes Ákos kapcsolata. A színésznő bevallotta: megpróbálta, de képtelen hétköznapi életet élni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pár hónapig tartó románc után ismét szingli Osvárt Andreaírja a Bors. Pedig a külföldön is keresett színésznő az Esperes Ákossal fellobbant szerelem miatt hazaköltözött, és teljesen visszavonult. D. Tóth Krisztának azonban bevallotta: a kapcsolat már a múlté.

“Most hivatalosan mi vagy?” – kérdezi D. Tóth Kriszta a DTK: Elviszlek magammal című videointerjúban, mire a jóga közben is dögös Osvárt Andrea így válaszol: “szingli”. “És nem hivatalosan? Majd meglátjuk?” – faggatja. “Nem hivatalosan is szingli vagyok” – jelentette ki a színésznő. “Miért szingli Osvárt Andrea, kedves magyar férfiak?” – teszi fel a költői kérdést D. Tóth Kriszta.

Ebben a korban már lassan azért jó lenne a magánéletem felé is tendálni egy picit, és aztán arra is egy kis időt szánni meg energiát. Amit egyébként megpróbáltam, csak nem jött össze. (…) Nagyon éles váltás volt egyébként: ugye hazaköltöztem, és akkor megpróbáltam egy ilyen kvázi hétköznapi életet élni, aztán rájöttem, hogy nem tudok” – árulta el a görögöknél is híres színésznő.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon