Sztárok

Kulcsár Edina régi barátjába szeretett bele

Évek óta ismeri új szerelmét Kulcsár Edina, de csak nemrégiben jöttek össze. Edina úgy érzi, hogy novemberi szakítása után révbe ért.

“Nem biztos, hogy sokan ismerhetik, hiszen nem egy közszereplő, tehát normális, civil” – mondta új fiújáról Kulcsár Edina a Fem3 műsorában, a Fem3 Caféban, és hozzátette: örül, hogy nem a sztárvilágból érkezett az új szerelem.

Ma van az én ❤️-em SZÜLINAPJA! ???????????? A rövid kis sétánk közben csatlakozott hozzánk Spongyabob is, hogy a jobbnál is…

Közzétette: Edina Kulcsar – 2016. március 6.

Edina elég titokzatosan beszélt választottjáról, de elmondta: hamarosan a nyilvánosság elé állnak. Kiderült, hogy korábbról ismerte a fiút: előbb csak barátok voltak, és csak nemrégiben jöttek össze. “Két-három hónapja” – bökte ki Edina, aki eddig ügyesen titkolta a kapcsolatot. 

Kulcsár Edina bepasizott

Egy héttel ezelőtt mi is megírtuk, hogy snowboardozás közben két helyen tört el Kulcsár Edina csuklója. Még szerencse, hogy új fiúja ápolja őt. A teljes interjú itt megtekinthető:

Edina egyébként novemberben, öt év után lett szingli.

Kapcsolódó írások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top