nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Készülj, útban van Baukó Éva és Alekosz gyereke

Készülj, útban van Baukó Éva és Alekosz gyereke

Na igen, azt nem tudom, hogy mennyire vagyunk felkészülve, de hamarosan itt a celebvilág újabb generációja, ez biztos. Baukó Éva és Alekosz is kiveszi ebből a maga részét.
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy azt már korábban írtuk, Alekosz és Baukó Éva együtt próbálják meg helyretenni az életüket. Mindezt az Édes élet kamerái előtt, és az sosem volt kérdés, hogy Alekosz a nőt (is) látja a barátjában.

Készülj, útban van Baukó Éva és Alekosz gyereke

“A mi kapcsolatunk egy hinta, ami előre-hátra kileng, néha előre, akkor meglátom benne a nőt, főleg amikor úgy helyezkedik, különböző pozíciókba. Ha például beszáll a kocsiba, és meglátom a combját, vagy lehajol valamiért, és meglátom a fenekét, utána előrebillenek. Aztán amikor szembenéz, visszabillenek a baráti szintre” – magyarázta Alekosz a maga modorosságában. Most viszont nem ő, hanem Baukó Éva tett ajánlatot a férfinak.

Ha Alekosz mondja…. 😀 ???? #édesélet #alekosz

Közzétette: Édes Élet – 2016. március 3.

“Én idén teherbe fogok esni, ha nem mástól, tőled” – bukott ki belőle egy konyhai főzőcskézés közben, és Alekosznak először le sem esett, amit hallott. Később pedig jobbnak látta, ha inkább kimegy egy kicsit lehiggadni. “Itt erkölcsi problémák merültek fel” – mondta, majd kisétált a konyhából.

Mivel az Édes életben bármi megtörténhet, talán idáig nem megy el Baukó Éva sem, de ki tudja?

A videóra kattintva megnézheted az egész jelenetet.

Megosztás Facebookon