nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Varga Iza kopaszon? Bármire hajlandó a szerepért – fotó

Varga Iza kopaszon? Bármire hajlandó a szerepért – fotó

A Barátok közt sorozat miatt kellett rövidebb haj Varga Izának, aki egyáltalán nem bánta a változást. Sőt, ha rajta múlna, jobban sokkolta volna a közönséget.
NLCafé
f Ajánlom

A Barátok közt rajongók tudják, hogy a sorozatban Varga Iza karaktere, Balogh Nóra most nehéz időket él meg. Az esküvőjén megölték a férjét, ráadásul egyértelmű, hogy csakis a násznépből tehette valaki, így minden barát, ismerős gyanús.

Varga Iza kopasz

A frissen megözvegyült Nóra pedig rájött, hogy elhunyt férje az esküvő előtt még mást csókolt. 

Varga Iza szerint Nóra nincs könnyű helyzetben.

Közzétette: Barátok közt – 2016. február 4.

Mindezek után nem csoda, ha új életet akar kezdeni, és a múlttal együtt mindent maga mögött hagyna, ami a régi életére emlékezteti. Még a megjelenését is szeretné megújítani. Végül a színésznő ollót ragad a sorozatban, és nekiesik a hajának.

Varga Iza kopasz

“Az eredeti terv az volt, hogy a saját hajamat vágom le, de mivel egy jelenetet többször veszünk fel, nem lehetett a véletlenre bízni a forgatást. Sajnálom egyébként, hogy nem lett még rövidebb a ’hajunk’, még drasztikusabb a változás, én akár abban is benne lettem volna, hogy borotvával essek a fejemnek. De Nóra nem elcsúfítani akarta magát, csak új életet kezdeni” – mesélte a színésznő a Borsnak. Varga Iza mindenhogy dögös a rajongók szerint, akár kopaszon is szeretnék. 

Varga Iza kopasz

 

Megosztás Facebookon