Sztárok

Így reagált Homonnay Zsolt Polyák Lilla új szerelmére

Így reagált Homonnay Zsolt Polyák Lilla és a nála 16 évvel fiatalabb kollégája, Gömöri András Máté szerelmére. Sokan más reakciót vártak.

A 20 év után szakító Polyák Lilla és Homonnay Zsolt még nincsenek túl a váláson. A szakmailag mindkettőjük számára fontos darab, a Marie Antoinette premierjének délelőttjét is a bíróságon töltötték a békéltető tárgyaláson. Ez csupán formaság, de nem akarták lemondani, mert akkor tovább tolódott volna a válásuk.

Bár már külön utakon járnak, Polyák Lilla megosztotta gyermekei apjával, amikor új férfi érkezett az életébe, aki történetesen mindkettőjük kollégája. Sokan úgy gondolták, hogy Homonnay Zsolt annak ellenére is rosszul fogadja majd a 16 év korkülönbséggel járó szerelmet Polyák Lilla és Gömöri András Máté között, hogy neki már régóta van valakije, de nem így történt.

“Amikor a kapcsolat komolyra fordult, Lilla Zsolt elé állt, és elmondta neki, hogy új férfi van az életében. Sokan azt hihetnék, hogy ez feszültséget generált kettejük között, de éppen ellenkezőleg történt. Zsolt örül annak, hogy Lilla újra jól van” – mondta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy.

Így reagált Homonnay Zsolt Polyák Lilla új szerelmére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top