Sztárok

Freddie: sokat bántottak a külsőm miatt – fotóval

Ha most ránézünk, meglepődünk Freddie nyilatkozatán. A Dal 2016 győztese elmondta: kamaszként sokat csúfolták a külseje miatt, és ezért lett visszahúzódó.

Freddie a Story magazinnak mesélte, hogy 14 és 19 éves kora között csúnyának, jellegtelennek és ellenszenvesnek látta magát, és szíve szerint elrejtőzött volna, hogy ne találkozzon senkivel. “Mély sebeket hagyott bennem az az időszak, számos nehézséggel kellett megbirkóznom – ecsetelte az énekes. – Bántottak, gúnyoltak. Nem csoda, hogy gátlásos lettem.”

Freddie régen - via tv2.hu
Freddie régen – via tv2.hu

Utált iskolába járni

A Dal 2016 győztese azt is elmesélte, hogy középiskolában sokszor még a mosdóba sem mert kimenni a szünetben, mivel attól félt, hogy valaki akkor is nekimegy. Így telt egy napja: “Reggel beültem a leghátsó padba, tanítás után pedig rohantam haza.”

Freddie otthon sok zenét hallgatott, ám önbizalma ettől sem lett. “Legalább a lelkem megnyugodott.”

Freddie most - döbbenetesen vonzó férfi lett belőle
Freddie most – döbbenetesen vonzó férfi lett belőle

Freddia állítja, a győzelemhez is a nehéz kamaszkor vezette, úgy véli, a fájdalmak, a sorozatos traumák beépültek a művészetébe. “Mélyen megélem a dalokat. Arról énekelek, hogy nehéz bátornak lenni, miközben az ember önmagával harcol. Először mindenkinek saját magát kell elfogadnia.””

Kíváncsian várjuk, meddig jut majd Freddie ezzel a dallal az Eurovízió stockholmi döntőjében májusban.

Kapcsolódó írások:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top