Sztárok

Ilyen szép menyasszony Szabó Zsófi

Március 1-én ünnepelte Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt az első évfordulójukat, már jegyesekként. Az esküvőre sem kell sokat várni.

Korábban Szabó Zsófi nyári esküvőről beszélt, de ahogy a BEST magazin tavaszi számából kiderült, egyelőre nincs konkrét időpont, mert a Story Extra műsorvezetőjeként mostanában sokat dolgozik.

“Még ebben az évben szeretnénk egybekelni, de mielőtt bárki faggatózna, a dátum még nincs meg és a helyszín sem biztos” – mondta Szabó Zsófi, aki még nem merült el a tervezés részleteiben, de már határozott elképzelései vannak arról, mit szeretne, és mi az, amitől elzárkózik. 

Ilyen szép menyasszony Szabó Zsófi

“A ‘mindenből a legszebbet és a legjobbat’ nem jellemző rám, letisztult ruhát szeretnék, de persze nem akarok szürke veréb lenni a nagy napon” – magyarázta a magazinnak a színésznő-műsorvezető. Szabó Zsófit korábban is viselt menyasszonyi ruhát, de a mostani képek teljesen mások, mint amiket megszoktunk tőle. A romantikus és nőies ruhákat csak a magazinnak mutatta meg.

via BEST magazin/Köő adrien
via BEST magazin/Köő Adrien

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top