Sztárok

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! – képek

Tíz évet és tizenegy évadot élt meg a kedvenc nőicipő-kereskedőnk és dilis családjának története. A Rém rendes család a 80'-as évek vége és a 90'-es évek ikonikus sorozata volt, nincs tévéző, aki ne emlékezne Bundyékra. Megmutatjuk, mi történt velük azóta!

Gondoltad volna, hogy a Rém rendes család sorozat befejezése óta lassan 20 év telt el? Anno Al Bundy és tupírozott hajú felesége, Peggy Bundy vicces csatározása mindenkit a tévé képernyője elé szegezett. A komikus sorozat a Bundy házaspár, gyerekeik és szomszédjaik (Marcyék) körül forgott rengeteg helyzetkomikummal és még viccesebb beszólásokkal.

A Chicago külvárosában élő Rém rendes családról szóló sitcomot (szituációs komédia) elsőként a Fox tévétársaság tűzte műsorára 1987. április 5-én, és itt 1997. május 5-éig futott. Az azóta eltelt lassan 20 évben a színészek sokat változtak, mi pedig megmutatjuk nektek, hogyan néznek ki most Bundyék és egykori szomszédjaik. 

Még több sorozat egykor és most cikk az NLCafén:

Al Bundy (Ed O’Neill)

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! - képek

A sorozatban egykori futballjátékost, majd női cipő eladásból élő családfőt Ed O’Neill alakította. Al Bundy akármibe is kezdett, legyen az televíziójavítás vagy ház körüli teendők, mindig pórul járt, a családjának több tagja meg jól kinevette. A megfáradt és szarkasztikus Bundyt játszó Ed O’Neill a Rém rendes család után szintén maradt a sorozatoknál. 2009 óta játszik a Modern család sitcomban. Feleségével 1986 óta házasok, két lányuk született.

Peggy Bundy (Katey Sagal)

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! - képek

Al feleségét, a sokat dohányzó antiházasszonyt Katey Sagal testesítette meg a sorozatban. A mindig állatmintás feltűnő cuccairól és hatalmas tupírozott hajáról felismerhető Peggy sem távolodott el a sorozatok világától. Katey Sagal két férjet fogyasztott már el (éppen házas a harmadikkal). Játszott a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) sorozatban is.

Bud Bundy (David Faustino)

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! - képek

A legkisebb Bundy még gyerekként került be a sorozatba, és a szemünk láttára nőtt fel. A kis Bud nagy csajozógépnek adja elő magát, azt hiszi magáról, hogy szexi és vonzó, de a nők mindig lepattintják, a család pedig jókat nevet ezen. David Faustino az életben inkább a zene mellett döntött, bár feltűnt egy epizódszerepben az X-akták sorozatban is. Rapperként nem sikerült befutnia, a hírekben utoljára azzal tűnt fel, hogy egy útkereszteződésben megállt a kocsijával, amiben exfeleségével vitázott, majd az ablakon át távozott. Faustino drog és alkoholos befolyásoltság alatt állt, a rendőrök előállították.

Kelly Bundy (Christina Applegate)

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! - képek

Bundyék buta lányát Kellyt Christina Applegate színésznő alakította, igencsak meggyőzően. Kelly főként a bulizáshoz és a rágózáshoz értett, meg a pasizáshoz, és öccsével Buddal állandóan vitáztak. Christina Applegate a sorozat befejezése után nem távolodott el a színészettől. 2008-ban diagnosztizáltak nála mellrákot, amivel szerencsére sikeresen megküzdött, és élharcosa a mellrák elleni kampányoknak. Applegate szerepelt a Jóbarátok sorozatban vendégként, és legutóbbi filmjét Családi vakáció címmel láthattuk a mozikban. A színésznő egy kislány boldog anyukája.

Amanda Bearse (Marcy)

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! - képek

Bundyék felsőbbrendű szomszédasszonyát alakító Amanda Bearse-ről kevesen tudják, hogy 1991 és 1997 között mintegy harminc epizódot rendezett is a sorozat részére. Amanda főként komikaként lett ismert, ám Marcy szerepe volt karrierjének csúcsa. Szerepelt a Frászkarika című horrorban és a Bulis vakáció című filmekben. Amanda 1993 óta nyíltan vállalja leszbikusságát, jelenleg Los Angelesben él nevelt lányával és a melegeket célzó tévécsatorna számára rendez műsorokat.

Steve Rhoades (David Garrison) Marcy első férje

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! - képek

Marcy első férje Bundyék szomszédja. Steve bankárként dolgozik, és bár Marcyénál alacsonyabb pozícióban van, ez úgy tűnik, nem zavarja. Steve, akárcsak felesége, felsőbbrendűnek tartja magát Bundyéknál, ám ahogy telik az idő, egyre inkább lesz Al Bundyhoz hasonló a férfi. Az őt alakító David Garrison főként televíziós epizód- és Brodway-szerepeket vállal.

Jefferson D’Arcy (Ted McGinley) Marcy második férje

Mi történt a Rém rendes család sztárjaival a sorozat óta? Megmutatjuk! - képek

A tipikus buta szépfiú Jefferson, a tökéletes kamugép. CIA-ügynöknek állítja magát, és most éppen rejtőzködve lopja a napot, amikor megismerkedik Marcyval. Jefferson sokat lóg Al Bundyval, és soha nem csinál semmit sem, csak lopja a napot, és ez sok vitát szül feleségével. Ted McGinley is maradt a sorozatoknál. A Rém rendes család óta szerepelt a Hope & Faith című sorozatban, valamint a Pearl Harbor – Égi háború című filmben. Sőt! Szerepelt a Dancing with the Starts 7. évadjában is, ahol a színészeknek a tánctudásukat kell megmutatniuk. A férfi nős, két gyermekével és feleségével él.

képek forrása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top