Sztárok

Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

Amióta Katie Holmes elvált a férjétől, makacsul tartja magát a pletyka, hogy Jamie Foxx a párja. Most bizonyíték is van a titkos esküvőre és a színésznő terhességére.

Mindkét színész ujján karikagyűrű csillog, de nem olyan sztárosan feltűnő darab, hanem egy egyszerű és diszkrét. Katie Holmes kezén alig vették észre, hiszen a színésznő rendszeresen visel ékszert, de visszanézve az elmúlt néhány hetet, most már feltűnő, hogy ez a gyűrű mindig rajta van.

Kattints a galériára, ha látni akarod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ellenben Jamie Foxx ujján már sokkal feltűnőbb a csillogás. A kép néhány hete készült egy rendezvényen. 

Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

Ha pedig mindez nem lenne elég, az Ok! magazin információi szerint Katie Holmes és Oscar-díjas párja máris az első gyereküket várják. Sőt a lapinformációk ennél is tovább mennek, mivel már tudják, hogy a születendő baba kislány.

“A kis Suri választhatja ki a húga nevét, és már nagyon izgatott. Alig várja, hogy kistestvére legyen és babázhasson vele” – szólalt meg egy ismerős a lapnak.

Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

Azért a történet valóságtartalma kérdéses, mivel egyetlen részletet sem erősítettek meg sem a színésznő, sem a párja oldaláról. Ráadásul olyan apróságokkal spékelték meg a sztorit, ami fokozza a kétkedésünket. Ilyen, hogy állítólag a pár éppen Valentin-napon tudta meg az örömhírt és az is, hogy Tom Cruise állítólag 2500 dolláros virágcsokorral gratulált.

Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top