Sztárok

Dagad a botrány Kállay-Saunders András produkciója körül

Sokan sokfélét állítanak Kállay-Saunders Andrásék produkciójáról, és egy furcsa nyilatkozat is előkerült.

A Dal döntőjében hiba csúszott Kállay-Sunders Andrásék produkciójába, újra próbálkozhattak, de az sem sikerült. Ezután Kállay-Sunders András egy videót tett közzé, melyben nem keres kifogásokat, de elmondja, hogy egy hiányzó gitárhang miatt volt a hiba. Ez sokaknak nem volt elég, ők azon a véleményen voltak, hogy a saját hibájából énekelt hamisan. Az MTVA nem ismerte el a felelősségét, noha Saunders mene­dzsere és producere is nyilatkozott arról, hogy az énekes tisztán énekelt, csak valamilyen technikai oka lehetett a hibának.

Ezután furcsa dolog történt, szerdán délben különös jegyzőkönyv jelent meg az interneten. A dokumentumban a műsor gyártói, a zenekar menedzsere, a dal szerzője és ki­adója hivatalosan lefektették, hogy “Saunders a monitorrendszerben sugárzott C-mollban rögzített zenére D-mollban adta elő az előadását, és technikai hiba vagy szabotázs nem történt”. Az irományt mindannyian kézjegyükkel is ellátták, ám Kállay-Saunders és a dal szerzője, Pacsai Márk szignója nem szerepel a papíron. Mint a Bors megtudta, nem is voltak ott a megbeszélésen, de Pacsai Márkot felhívták közben telefonon. “Valóban telefonon játszották be nekem a zenei alapot, és fel va­gyok háborodva. A nyilatkozathoz nem járultam hozzá, nem tudom elfogadni annak tartalmát, és azt kérném az MTVA-tól, mondják meg, mi történt aznap este, mert C-moll alapra nem lehet D-moll hangnemben énekelni” mondta el a lapnak a dal szerzője.

Kállay-Saunders András a Facebookon reagált a vádakra:

Komolyan ? =) Szombat otta igazan nem is szoltam errol a temarol egy szot se mivel oszinten NEM ERDEKEL. Nem mondtam…

Közzétette: Kállay Saunders Band – 2016. március 2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top