Sztárok

Reese Witherspoon így a Baywatchban is szerepelhetne

A 39 éves színésznő nemrég az Oscar-gálán egymillió dollárt érő ékszerben és csodás estélyiben jelent meg, de megkockáztatjuk: Reese Witherspoon jobban nézett ki ebben a baywatchos fürdőruhában.

Reese Witherspoon Oscar-ruháját dicsérték és kritizálták is sokan, de az biztos, hogy abban is jól látszott a színésznő remek alakja. Na nem annyira, mint a mostani Baywatch-fürdőruhás képén, pedig a lila estélyi is szépen dekoltált volt.

Reese Witherspoon így a Baywatchban is szerepdlhetne

Witherspoon a visszavonulása óta szeretne minél több időt tölteni a családjával, és szeretne feltöltődni, mivel az elmúlt évek megviselték, ahogy fogalmazott. A mexikói vakáció pedig csak a kezdete egy hosszú pihenésnek.

Reese Witherspoon így a Baywatchban is szerepdlhetne

Persze ismerjük Hollywoodot, és van az a pénz, amiért egy vakációt megszakítanak a sztárok. A vörös fürdőruhás képeket elnézve pedig máris azt hallani, milyen jó ötlet lenne Reese Witherspoont betenni a Baywatch-filmbe, már ha valaha elkészül. Igaz, hogy nem éppen Pamela Anderson, de elnézve a 39 éves sztár alakját: nyugodtan eljátszhat egy dögös vízimentőt.

Reese Witherspoon így a Baywatchban is szerepdlhetne

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top