Sztárok

Nemes Jeles László nem marad Párizsban

A korábbi hírekkel ellentétben nem Párizs lesz Nemes Jeles László "székhelye". Az Oscar-díjas filmes közleményben reagált a reggeli hírekre.

Mint mi is megírtuk, Nemes Jeles Lászlóék megérkeztek Ferihegyre, ahol nem örültek, hogy észrevették őket, ugyanis a Saul fia csapata titokban szeretett volna leszállni, mert, mint mondták, zavarba jönnek a felhajtástól. Hosszú repülőút állt mögöttük, mégis válaszoltak az újságírók néhány kérdésére. Innen a reptérről egyenesen hazamegyek, és igen, elég fárasztó volt az út – mondta a Blikknek Nemes Jeles László, aki jelenleg nem Budapesten, hanem Párizsban él. “Nem jövök haza. Ott nőttem fel, minden odaköt, egyszerűen odahúz a szívem” – mondta.

UPDATE: Azóta megjelent a hír cáfolata. Nemes Jeles László ugyanis évek óta Budapesten él, és a következő filmjét is itt forgatja, vagyis szó sincs arról, hogy Párizsban maradna – ezt az Oscar-díjas rendező kommunikációs stábja tudatta.

A Bors úgy tudja, hogy az az Oscar-szobor az egyik producer, Sipos Gábor hátizsákjában utazott.
A Bors úgy tudja, hogy az az Oscar-szobor az egyik producer, Sipos Gábor hátizsákjában utazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top