Sztárok

Mit nekünk DiCaprio, itt van Vajna Tímea Oscar-albuma

Annyira vártuk, hogy Vajna Tímea elárasztja az Oscar-gálán készült szelfikkel a netet, de önmagához képest szokatlanul keveset posztolt. MÉGIS MI TÖRTÉNT? Reméljük, nem merült le a mobilja, miközben Lady Gaga énekelt! Azért így is megosztott pár fotót a hétvégéjéről. Mutatjuk.

Vajna Tímea eddig minden alkalommal a segítségünkre volt abban, hogy belássunk a nagy hollywoodi gálák kulisszái mögé. Amióta tudtuk, hogy Andy Vajna sem hagyja ki az Oscart, biztosra vettük: lesznek itt sztáros szelfik, igazi kulisszatitkok, bulifotók, na meg csodás ruhák. Ez utóbbira nem is lehet panasz, de Tímea szokásos aktivitása azért elmaradt. 

Volt viszont egy kis csipkecsoda, ami nem is meglepő, egy hasonlóan bevállalós ruhát vártunk azok után, amit Vajna Tímea a Golden Globe-gálán viselt. Na de jöjjön a ruha.

#theoscars @daalarnacouture @dorottyadiamondpalace #oscars

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Mielőtt még valaki megint megvádolná, Vajna Tímea nem a férje nélkül ment bulizni, csak hát Andy Vajna mintha nem rajongana annyira a fotókért.

#goingtotheoscars ruha: Daalarna Couture Daalarna – Benes Anita ékszer: Dorottya Diamond Palace

Közzétette: Timea Vajna – 2016. február 29.

És egy kép, hogy lássuk közelről is azt a bevállalós, de elegáns felsőt.

Jewelry from @dorottyadiamondpalace #dorottyadiamondpalace #oscars #oscars2016 #theoscars #jewelry #diamond

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Kevés kulisszatitkot árult el Vajna Tímea, azt viszont megtudtuk, hogy mindenki együtt sírt, amikor a Saul fia Oscart kapott

A Saul fia megnyerte az Oscar-díjat! Hatalmas büszkeség ez Magyarországnak! Mindannyian sírunk???????????? @sonofsaul Kodak Theater

Közzétette: Timea Vajna – 2016. február 28.

Tímea büszke arra, hogy magyar.

Hungarian movie won the Oscar! #sonofsaul #proud @oscars.2016 @theoscars16 #oscars I am proud to be hungarian #oscar

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Miután Andy Vajna köztudottan régóta jóban van Arnold Schwarzeneggerrel, tulajdonképpen várható volt, hogy valahol felbukkan Vajna Tímea közösségi oldalán. Helyes üzenetében Sylvester Stallonét dicsérte, akit az Oscar legnagyobb vesztesének mondanak idén.

Sly u are the best! ????✌️@officialslystallone

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

A Vörös zsaru forgatásán azonban mással is baráti viszonyba került a producer, akivel most hosszú évek után újra közös kép készült róla. Vajna Tímea – aki Amerikában képzeli el a jövőjét – mindenkivel könnyedén megtalálja a közös hangot. Jim Belushi mindenesetre, úgy tűnik, örült a találkozásnak. 

Andy 1988-ban forgatta a Vörös Zsarut Arnold Schwarzenegger és James Belushi főszereplésével. Sok idő után most újra tal…

Közzétette: Timea Vajna – 2016. február 26.

Vajna Tímea posztjának köszönhetően nagyot nőtt a szemünkben Cate Blanchett is, aki állítólag a kezdetektől a Saul fia mellett kampányolt.

Közzétette: Timea Vajna – 2016. február 27.

Bár ez amolyan kulisszatitokszerűség, de azért nem az, amiben reménykedtünk, amikor azt mondtuk: szívesen látnánk, mi zajlik Hollywoodban.

Oscar előtti este, Hungarians in Hollywood party. A Saul fia újabb két fontos díjat bezsebelt. Az Independent Spirit…

Közzétette: Timea Vajna – 2016. február 28.

És akkor vissza a ruhákhoz, Vajna Tímeán egy macskás hajpánt is jól áll, de mehetne akár egy zsákban is, biztosan kihozná belőle a maximumot. Íme a jótékonysági gálára választott ruha. Szégyellősöknek nem ajánlott!

Jótékonysági est: Motion Picture & Television Fund

Közzétette: Timea Vajna – 2016. február 28.

Így nézett ki teljes valójában.

#nightbeforeoscars #sonofsaul #hungarianmovie

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Így pedig mozgás közben. De csak akkor kattints rá, ha jól bírod a gyors mozgású gifeket, különben garantáltan beleszédülsz.

Vajna Tímea sem feledkezett meg Leonardo DiCaprio győzelméről, ami egy hosszan tartó megaláztatásnak vetett véget. 

???? #oscars #theoscars

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Az Oscar 2016 előtt és után is küldött Vajna Tímea egy két hangulatképet  Los Angelesből (ahogyan ő írta #cali). Ebben a gyönyörű szoknyában volt egy nappal a gála előtt.

#cali

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Utána pedig magával ragadta a hangulat és az Angyalok városában itt-ott felbukkanó angyalszárnyak egyike előtt lefotóztatta magát.

@colettemillerwings #art #california #angelwings

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top